Sværhedsgrad
Arbejdstid
1,5 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
12 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Mandelbunde med hvid chokoladecreme 8

Her har du en opskrift på mandelbunde med hvid chokoladecreme og friske jordbær. De små kager kan med fordel stables i to lag og pyntes med knust småkage, frisk frugt og chokoladespåner. Anretningen er den perfekte nytårsdessert, og kan eventuelt serveres med et glas bobler.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Hvid Chokoladecreme: Chokoladen hakkes og kommes i en skål. Fløden koges op og hældes over chokoladen. Rør chokoladen godt rundt. Cremen stilles på køl natten over.
  2. Mandelbunde: Ingredienserne arbejdes godt sammen og stilles på køl i ca. 30 minutter. Efter nedkøling rulles dejen ud og udstikkes i runde bunde med ca. 7 cm i diameter. Bundene bages ved 180° C til de er gyldne, ca. 7 min.
  3. Samling: Cremen piskes, til den er luftig og fast. Desserten bygges op med jordbær i kanten og creme i midten.
  4. Pyntes med lidt knust småkage, frisk frugt og lidt chokoladespåner ligesom på billedet.

Tip

Start dagen før.

Se flere opskrifter på kager eller desserter.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften