Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
45 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Jordbærsuppe med marcipan-croutoner 4

Afslut en hyggelig grillaften med kold jordbærsuppe med grillede marcipancroutoner. Jordbærsuppen kan med forberedes og holdes kold i køleskabet indtil serveringen. Skær marcipanstykker ud og vend dem i rørsukker og citronskal, inden de grilles på eftervarmen fra grillen i ca. 8 minutter. Perfekt måde at udnytte grillkullene efter grillmiddagen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

  • 1 spsk Rørsukker
  • 0,50 Citron (skallen af ½ og saften af den hele)
  • 250 g Jordbær
  • 2 dl Jordbær-hyldeblomstsaft (konc.)
  • 8 Isterninger (knuste)

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Skær marcipanen i tern og vend dem i rørsukker, blandet med revet citronskal.
  2. Læg marcipancroutonerne i en foliebakke og grill dem ved indirekte varme under låg ca. 8 minutter til de er gyldne og sprøde.
  3. Skær bærrene i skiver og kom dem i en skål. Hæld jordbærhyldeblomstdrik og citronsaft over og lad det trække mindst 15 minutter.
  4. Blend og bland med knust is og fordel i dybe tallerkner.

Tip

Find flere opskrifter på desserter lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften