Jordbærsuppe med marcipan-croutoner 4
Afslut en hyggelig grillaften med kold jordbærsuppe med grillede marcipancroutoner. Jordbærsuppen kan med forberedes og holdes kold i køleskabet indtil serveringen. Skær marcipanstykker ud og vend dem i rørsukker og citronskal, inden de grilles på eftervarmen fra grillen i ca. 8 minutter. Perfekt måde at udnytte grillkullene efter grillmiddagen.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 1 spsk Rørsukker
- 0,50 Citron (skallen af ½ og saften af den hele)
- 250 g Jordbær
- 2 dl Jordbær-hyldeblomstsaft (konc.)
- 8 Isterninger (knuste)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Skær marcipanen i tern og vend dem i rørsukker, blandet med revet citronskal.
-
Læg marcipancroutonerne i en foliebakke og grill dem ved indirekte varme under låg ca. 8 minutter til de er gyldne og sprøde.
-
Skær bærrene i skiver og kom dem i en skål. Hæld jordbærhyldeblomstdrik og citronsaft over og lad det trække mindst 15 minutter.
-
Blend og bland med knust is og fordel i dybe tallerkner.
Tip
Find flere opskrifter på desserter lige her.