Millefeuille med marcipan, skyr og bær 4
Her får du opskriften på millefeuille med marcipan, skyr og bær som er en fransk dessert, der er kendetegnet ved at består af tynde lag af filodej.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 stk.
- 4 plader Filodej
-
100 g
- 1 Æggehvide (á 36 g/stk)
- Sukrin
- 500 g Bær (gerne forskellige)
- 400 g Skyr
- Appelsinskal fra ½ økologisk appelsin
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Skær hver filloplade i 12 lige store firkanter. Pensl pladerne med æggehvide. Læg to små filloplader oven på hinanden, drys med revet marcipan og læg yderligere to oven på hinanden.
-
Bag de 12 tynde kager ca. 8 min. ved 175°C til de er sprøde og gyldne og afkøl på bagerist.
-
Skyl bærrene og drys med sukrin.
-
Rør skyr sammen med appelsinskal og smag til med lidt sukrin. Læg skyr og bær imellem kagerne og servér straks.