Marinerede jordbær med grillet marcipan 4
Ingen sommer uden grill og jordbær - måske endda fra egen avl. I denne dessertopskrift kombinerer vi de to ting ved at marinere friske jordbær i hyldeblomstsaft og mynte. De marinerede jordbær serveres med vaniljeis eller jordbærsorbet og skiver af marcipan, der er tilberedt på grillen ved direkte varme til de er sprøde uden på, men bløde og lækre indvendig. Velbekomme!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 500 g friske Jordbær
- 1 dl Hyldeblomstsaft (konc.)
- 4 kvist(e) frisk Mynte
- 4 kugle(r) Jordbæris
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Halvér jordbærrene, og kom dem i en skål. Bland med hyldeblomstsaft og hakket mynte, og lad det trække i 30 minutter.
-
Grill marcipanskiverne på begge sider ved direkte varme til de er sprøde, men bløde indvendig.
-
Servér bærrene med marcipan og is.
Tip
Se flere af vores dessertopskrifter her.