Grillede jordbær på spyd med myntepesto 4
Prøv denne nemme dessertopskrift til grillen med grillede jordbær på spyd. De friske jordbærspyd lægges i en foliebakke og drysses med en myntepesto, der er lavet på rørsukker, marcipan, citron og mynte. Servér de grillede jordbærspyd med rørt mascarpone eller vaniljeis. Desserten vil med garanti skabe glæde hos jordbær- og marcipanelskere.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 500 g Jordbær
- 4 Træspyd
- 2 spsk Rørsukker
- 1 tsk revet Citronskal
- 4 kvaste hakket Mynte (frisk)
- Mascarpone eller vaniljeis
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Sæt jordbærrene på spyd og læg spyddene i en foliebakke. Bland rørsukker, fintrevet marcipan, citronskal og hakket mynte i en skål. Drys bærrene med halvdelen af pestoen.
-
Grill jordbærspyddene ca. 5 minutter i ovnen til pestoen er gylden, eller på en uglaseret klinke på grillen, til marcipanen er sprød.
-
Servér jordbærspyddene straks med rørt mascapone eller vaniljeis, drysset med resten af pestoen.
Tip
Find flere dessertopskrifter lige her.