Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
20 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Grillede jordbær på spyd med myntepesto 4

Prøv denne nemme dessertopskrift til grillen med grillede jordbær på spyd. De friske jordbærspyd lægges i en foliebakke og drysses med en myntepesto, der er lavet på rørsukker, marcipan, citron og mynte. Servér de grillede jordbærspyd med rørt mascarpone eller vaniljeis. Desserten vil med garanti skabe glæde hos jordbær- og marcipanelskere.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

  • 500 g Jordbær
  • 4 Træspyd
  • 2 spsk Rørsukker
  • 75 g fintrevet halvfrossen Original ODENSE Marcipan 375 g
  • 1 tsk revet Citronskal
  • 4 kvaste hakket Mynte (frisk)
  • Mascarpone eller vaniljeis

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Sæt jordbærrene på spyd og læg spyddene i en foliebakke. Bland rørsukker, fintrevet marcipan, citronskal og hakket mynte i en skål. Drys bærrene med halvdelen af pestoen.
  2. Grill jordbærspyddene ca. 5 minutter i ovnen til pestoen er gylden, eller på en uglaseret klinke på grillen, til marcipanen er sprød.
  3. Servér jordbærspyddene straks med rørt mascapone eller vaniljeis, drysset med resten af pestoen.

Tip

Find flere dessertopskrifter lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften