Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Grillet ananas med marcipan og kakao 4

Vil du prøve en eksotisk og frisk sommerdessert til grillen? Så skal du prøve vores opskrift på grillet ananas med skiver af marcipan imellem. Grilldesserten sluttes af med et drys kakaopulver, inden ananassen grilles i ca. 15 minutter, indtil den er sprød og lækker. Desserten kan med fordel serveres med vaniljeis og mere frisk frugt som fx jordbær, blåbær og andre sommerbær.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Del en frisk ananas i fire både. Tag den ene båd og skær 10-12 snit. Husk skær ikke igennem og lad skrællen være på, da den er med til at holde på ananassaften, når den kommer på grillen.
  2. Skær 10-15 skiver marcipan og fordel dem i ananasfolderne, så en bue opstår. Overskydende marcipan presses ind eller skæres fra.
  3. Sæt ananasbuen i en foliebakke og drys med kakao.
  4. Kom det på en uglaseret klinke på grillen i ca. 15 minutter og luk evt. låget, så den vil blive sprød og lækker.
  5. Servér ananasbuen som vist på billedet med is eller frisk frugt.

Tip

Find flere dessertopskrifter lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften