Bagte rabarber med revet marcipan 5
Her får du en lækker nem og hurtig opskrift på bagte rabarber med revet marcipan. Den syrlige smag af rabarber komplimenterer den søde smag af marcipan godt. Denne lækre nemme opskrift kan nemt serveres med is, creme fraiche eller flødeskum. En lækker frisk sommerdessert.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 5 personer
- 300 g Rabarber i tynde strimler
- 1 dl Sukker
- 1 spsk Majsstivelse
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Vend rabarber, sukker og maizena sammen i en skål. Kom det i et tærtefad.
-
Bag rabarberne 20 minutter ved 175° C. Tag derefter fadet ud af ovnen.
-
Riv marcipan groft og kom det over rabarberne. Sæt derefter fadet tilbage i ovnen og bag yderligere 20 minutter til marcipanen er gylden.
Tip
Servér med is, creme fraiche eller flødeskum. Rabarberne kan laves i forvejen, så det eneste, du skal gøre, er at rive marcipanen og bage rabarberne en sidste gang.
Find flere dessertopskrifter lige her.