Chokolademousse 8
Denne opskrift til chokolademousse er perfekt til den impulsive sukkertrang, eller hvis du blot vil forkæle familien med en lækker dessert. Med en lækker og fyldig smag af chokolade, er den svær at modstå. Følg instruktionerne herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 50 g Lys Sirup
- 1 Pasteuriseret æg
- 2 Pasteuriserede æggeblommer
- 3,50 dl Piskefløde
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Kog sirup op. Pisk æg og æggeblommer sammen til en creme. Hæld langsomt den varme sirup i æggeblaningen under piskning.
-
Smelt chokoladen over vandbad, og bland med 1 dl letpisket flødeskum.
-
Bland chokolade- og flødeskumsblandingen sammen med den piskede æggemasse, og vend det til sidst i 2 1/2 dl letpisket flødeskum.
-
Fyld moussen på glas, og pynt med chokoladespåner. Serveres kold.
Tip
Kan med fordel laves dagen før.
Find flere dessertopskrifter lige her eller vores andre nytårsopskrifter.