Grilltærte 6
En dessert på grillen er et anderledes og festlig indslag til enhver grillmenu. Er du en mester i grill, bør du også kunne mestre denne dessertopskrift på en lækker grilltærte med frugter og marcipan. Frugttærten laves på en mazarinmasse og stykker af friske jordbær og rabarber.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
- 70 g Sukker
- 2 Æg
- 110 g Smør (blødt)
- 50 g Rabarber (frosne eller friske)
- 50 g Jordbær (frosne eller friske)
- 50 g Mandelflager
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Mazarinmasse: Marcipan og sukker arbejdes sammen. Æggene tilsættes lidt efter lidt. Til sidst tilsættes den bløde smør og det hele blandes forsigtigt rundt.
-
Skær jordbær og rabarber i små stykker. Hæld mazarinmassen i en aluminiumsform, drys derefter jordbær og rabarber over massen og tryk dem forsigtig ned. Drys til sidst mandelflager over kagen.
-
Kagen grilles ved 180°C i ca. 25 minutter.
Tip
Grilltærten kan med fordel serveres sammen med vaniljeis eller cremefraiche.