Sværhedsgrad
Arbejdstid
25 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 28 anmeldelser

Hindbærtærte - glutenfri & laktosefri 8

Med denne opskrift får du en lækker glutenfri og laktosefri hindbærtærte lavet på en skøn cookiebund. Klar på blot én time! Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

  • Marcipan-cookiebund

  • 120 g Sukker
  • 2 Æggehvider (á 36 g/stk)
  • 90 g Mandler
  • 0,50 tsk Bagepulver
  • 0,25 Vaniljesukker
  • Topping

  • 2 dl Piskefløde (laktosefri)
  • 2 bakker Hindbær (friske)
  • Skovsyre

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Sukker og marcipan røres godt sammen. Tilsæt æggehviderne lidt ad gangen.
  2. Hak derefter mandlerne groft og bland dem i marcipanmassen sammen med resten af ingredienserne.
  3. Smør en springform på ca. Ø 20 cm godt på indersiden af ringen, og læg et stykke bagepapir i bunden, inden dejen hældes i formen og bages. Bag ved 180°C i 30-35 min.
  4. Lad bunden køle af inden den tages ud af springformen og sættes på et lagkagefad eller en stor tallerken.
  5. Pisk den laktosefri fløde, indtil den er helt fast. Derefter fordeles fløden på toppen af bunden i et pænt jævnt lag.
  6. Til sidst sættes alle hindbærrene pænt på toppen af kagen og der pyntes af med skovsyre.

Tip

Find flere tærte opskrifter her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften