Hindbærtærte - glutenfri & laktosefri 8
Med denne opskrift får du en lækker glutenfri og laktosefri hindbærtærte lavet på en skøn cookiebund. Klar på blot én time! Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
-
Marcipan-cookiebund
- 120 g Sukker
- 2 Æggehvider (á 36 g/stk)
- 90 g Mandler
- 0,50 tsk Bagepulver
- 0,25 Vaniljesukker
-
Topping
- 2 dl Piskefløde (laktosefri)
- 2 bakker Hindbær (friske)
- Skovsyre
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Sukker og marcipan røres godt sammen. Tilsæt æggehviderne lidt ad gangen.
-
Hak derefter mandlerne groft og bland dem i marcipanmassen sammen med resten af ingredienserne.
-
Smør en springform på ca. Ø 20 cm godt på indersiden af ringen, og læg et stykke bagepapir i bunden, inden dejen hældes i formen og bages. Bag ved 180°C i 30-35 min.
-
Lad bunden køle af inden den tages ud af springformen og sættes på et lagkagefad eller en stor tallerken.
-
Pisk den laktosefri fløde, indtil den er helt fast. Derefter fordeles fløden på toppen af bunden i et pænt jævnt lag.
-
Til sidst sættes alle hindbærrene pænt på toppen af kagen og der pyntes af med skovsyre.
Tip
Find flere tærte opskrifter her.