Pizzakage med bær og mandel 10
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
-
Dej
- 1,25 dl Mælk
- 25 g Gær
- 0,25 dl Sukker
- 0,25 tsk Salt
- 50 g Smør (blødt)
- 0,50 tsk Kardemomme (stødt)
- 225 g Hvedemel
- Æg til pensling
-
Topping
- 4 dl Bær (blandede)
- Mandelflager
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Smelt smørret og tilsæt mælken. Lad det køle til ca. 37°C, og bland så gær i. Bland de øvrige ingredienser i, og ælt dejen til den er elastisk og glat. Lad dejen hæve i 30 minutter.
- Del dejen i 10 stykker og rul ud til små pizzaer.
- Sprøjt kransekagemassen på, men hold det 0,5 cm fra kanten.
- Pynt med bær og pensl kanterne med æg, og drys med mandlerflager.
- Bages i 200°C i 6-8 minutter. Drys evt. med lidt formelis.
Tip
Bær kan bruges alt efter sæson og ønske.