Jordbær dessert med vaniljecreme 6
En nem og frisk sommer dessert, til en lun sommeraften! Den smager helt himmelsk med danske jordbær. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 stk.
- 1 dl Piskefløde
- 1 Vaniljestang (kornene)
- 24 Jordbær (friske)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Fløden koges op og hældes over den hakkede hvide chokolade, tilsæt vanilje korn og afkøl cremen helt, gerne i 4-6 timer. Kan evt. afkøles til dagen efter.
-
Anretning: Find 6 dessertglas eller dessertskåle frem. 4 jordbær skåret i halve stykker lægges i hvert glas, cremen fordeles ud over jordbærrene lige inden servering. Husk at jordbærrene skal tempereres, da cremen sætter sig/stivner, hvis de er for kolde.
Tip
Find flere opskrifter på desserter lige her.