Ricotta med chokolade 4
Den milde og søde smag af Ricotta i samspil med lune pandekager og overtrukket med chokoladesovs er muligvis den bedste kombination til den perfekte dessert til en lun sommeraften.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 4 Dessertpandekager (tynde)
- 100 g Ricotta
- 3 dl Piskefløde
- 1 Appelsinsaft (friskpresset fra 1 appelsin)
- 100 g Hasselnøddeflager
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Ricottaen, marcipan, 1 dl fløde og saften fra appelsinen køres til en jævn masse i foodprocessoren. Massen smøres på pandekagerne, de rulles op som roulader og stilles på køl til de har sat sig.
-
Resten af fløden koges op og hældes over den mørke chokolade, og det røres sammen til sauce. Hasselflagerne ristes gyldne på panden.
-
Ved servering: Pandekagen lunes evt. som vist på billedet på grillen og lægges straks på en tallerken. Den overtrækkes med den hede chokoladesauce og drysses med hasselflagerne.
Tip
Find flere opskrifter på desserter lige her.