Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Tynde sprøde pandekager med marcipan 10

Med denne opskrift får du en opgradering af de klassiske tynde og sprøde pandekager. Vi har nemlig tilføjet vores skønne marcipan, som giver en skøn smag til pandekagerne. Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Pisk æg, sukker, mælk, marcipan og hvedemel sammen til en klumpfri jævning.
  2. Tilsæt smeltet smør og rør øllet i.
  3. Lad dejen hvile mindst 1 time, inden der bages tynde pandekager på en varm pande.
  4. Servér pandekagerne lune.

Tip

Prøv at komme revet ODENSE Nougat på den varme pandekage, dryp med lidt appelsinlikør, fold og spis. Det er helt forrygende.

Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften