Tynde sprøde pandekager med marcipan 10
Med denne opskrift får du en opgradering af de klassiske tynde og sprøde pandekager. Vi har nemlig tilføjet vores skønne marcipan, som giver en skøn smag til pandekagerne. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
- 2 Æg
- 0,25 dl Sukker
- 1,25 Mælk
- 100 g Hvedemel
- 50 g Smør (smeltet)
- 0,75 dl Øl
- Ekstra Smør til bagning
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk æg, sukker, mælk, marcipan og hvedemel sammen til en klumpfri jævning.
-
Tilsæt smeltet smør og rør øllet i.
-
Lad dejen hvile mindst 1 time, inden der bages tynde pandekager på en varm pande.
-
Servér pandekagerne lune.
Tip
Prøv at komme revet ODENSE Nougat på den varme pandekage, dryp med lidt appelsinlikør, fold og spis. Det er helt forrygende.
Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler lige her.