Pandekager med nougat, banan, nødder og chokoladesauce 6
Giv dine pandekager en opgradering og tilføj bananer i skiver, toppet med nougat, hakket nødder, chokoladesauce og en lækker kugle is. Det bliver næsten ikke bedre! Prøv opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
-
Crepes
- 2 Æg (str. L)
- 25 g Flormelis
- 0,50 tsk Salt
- 2,50 dl Mælk
- 0,50 øko Appelsin (revt skal og saft)
- 150 g Hvedemel
- 30 g Smør (smeltet)
-
Fyld
- 2 Bananer
- 50 g Hasselnødder (ristede)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk æg, flormelis, salt, mælk, appelsinskal og saft sammen. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og pisk til dejen er blank. Rør smeltet smør i dejen og lad den hvile 30 min.
-
Bag mindst 6 store tynde pandekager på en sliplet pande.
-
Lun pandekagerne, fold dem omkring banan i skiver, blød nougat og hakkede nødder.
-
Kom chokoladesauce over og servér evt. med en god kugle vaniljeis til.
Tip
Pandekagerne er fryseegnet.
Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler lige her.