Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Amerikanske pandekager med æble og nougat 20

Disse luftige amerikanske pandekager i samspil med nougat og æbler er en skøn kombination, til en grå regnvejrsdag. Følg instruktionerne herunder.  

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Del æggene. Pisk æggehviderne stive og pisk æggeblommerne med sukker, salt og marcipan.
  2. Kom mælk, mel og bagepulver i æggemassen og pisk til jævningen er klumpfri.
  3. Vend æggehviderne i dejen sammen med revet æble og nougat i små tern. Sæt dejen i køleskabet i 30 min. inden bagning.
  4. Sæt dejen som små pandekager på en stegepande eller brug en blinispande.
  5. Bag på den ene side til dejen ikke længere er flydende. Vend og bag dem på den anden side til de er gyldne.
  6. Servér pandekagerne lune med f.eks. ODENSE Karamelsauce eller ahornsirup.

Tip

I stedet for æble kan man komme friske bær i dejen f.eks. blåbær.

Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften