Amerikanske pandekager med æble og nougat 20
Disse luftige amerikanske pandekager i samspil med nougat og æbler er en skøn kombination, til en grå regnvejrsdag. Følg instruktionerne herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 3 Æg
- 2 spsk Sukker
- 1 knsp. Salt
- 2 dl Mælk
- 125 g Hvedemel
- 1 spsk Bagepulver
- 1 Æble (revet)
-
Tilbehør
-
ODENSE Karamelsauce 175 g eller ahornsirup
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Del æggene. Pisk æggehviderne stive og pisk æggeblommerne med sukker, salt og marcipan.
-
Kom mælk, mel og bagepulver i æggemassen og pisk til jævningen er klumpfri.
-
Vend æggehviderne i dejen sammen med revet æble og nougat i små tern. Sæt dejen i køleskabet i 30 min. inden bagning.
-
Sæt dejen som små pandekager på en stegepande eller brug en blinispande.
-
Bag på den ene side til dejen ikke længere er flydende. Vend og bag dem på den anden side til de er gyldne.
-
Servér pandekagerne lune med f.eks. ODENSE Karamelsauce eller ahornsirup.
Tip
I stedet for æble kan man komme friske bær i dejen f.eks. blåbær.
Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler lige her.