Softice, grillede jordbær og marcipanknas 4
Fuldend din grillaften med denne skønne sommerdessert med jordbær og marcipanknas, der er tilberedt på grillens sidste varme. Afslut desserten ved at drysse med hakket mælkechokolade og fordel blandingen i små glas med en god vaniljeis til. Du kan enten beholde desserten opdelt med jordbær/marcipanknas i bunden og is i toppen, eller du kan røre det hele sammen, så de forskellige dele blandes godt.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 500 g Jordbær
- Vaniljeis
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Skyl bærrene og nip stilken af. Skær de største bær i kvarte og halver resten.
-
Læg dem i en foliebakke eller lille bradepande dækket med bagepapir.
-
Riv marcipanen hen over bærrene og grill dem ved direkte varme eller eftervarmen fra grillen ca. 8 minutter, til marcipanen er sprød og gylden.
-
Drys med hakket chokolade og fordel i glas sammen med is.
-
Rør en anelse i blandingen med en gaffel, så den blandes med isen og server straks.
Tip
Find flere dessertopskrifter lige her.