Isdessert med marcipan og skovbær 4
Her finder du en af vores meget nemme desserter, som samtidig er utrolig velsmagende og flot. Opskriften på isdessert med marcipan med skovbær tager blot 2 timer at færdiggøre, hvoraf det meste af tiden går med at genfryse den lækre is. Du kan undlade skovbær hvis en tydeligere marcipansmag foretrækkes.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 75 g blandede Bær (hindbær, jordbær, brombær, solbær)
- 1 liter god Vaniljeis
Sådan gør du
- Mos skovbær og ælt marcipanen med skovbær (hæld lidt af væden fra inden du ælter)
- Tag isen fra frost og lad den stå og blive lidt blød. Rør herefter rundt i den og tilsæt små stykker af marcipanen. Frys isen igen i et par timer.
- Temperer chokoladen og lav dit eget mønster/gitter af chokoladen (se vejledning af temperering af chokoladen og fremstilling af chokoladegitter under den søde skole). Lad chokoladen køle af og opbevar den evt. i en kagedåse indtil desserten skal serveres.
Tip
Chokoladepynten kan laves dagen før serveringen, ligesom kugler af isen kan laves i forvejen, og sættes på frost - klar til servering.
Du kan også ælte marcipanen med andre smagsgivere som eks. ODENSE frysetørret hindbær, ODENSE Skovbærknas, ODENSE lakridscrisp eller alkohol