Hjemmelavet is med marcipan 6
Er du vild med is og marcipan? Så kan du her prøve at lave din helt egen hjemmelavede is med marcipan. Hvis du ønsker at imponere med en lækker isdessert, er vi sikre på, at alle gæsterne vil blive begejstrede over lige netop denne.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
- 50 g Flormelis
- 0,25 dl Vand
- 6 Pasteuriserede æggeblommer
- 100 g Sukker
- 5 dl Piskefløde
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Flormelis æltes godt ind i marcipanen. Tilsæt vandet lidt efter lidt under kraftig omrøring eller æltning, indtil massen har en tynd, grødlignende konsistens. Pas på massen ikke bliver for flydende.
-
Pisk æggeblommer med sukker til en luftig masse.
-
Bland med marcipanmasse.
-
Pisk piskefløde stift, men ikke for hårdt og vend med æggeblandingen.
-
Sæt isen på frost, og efter 4-5 timer er den klar til servering.
Tip
Tilsæt lidt frisk frugt når du blander isen.
Du kan finde mange flere opskrifter på isdesserter lige her.