Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
6 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser

Hjemmelavet is med marcipan 6

Er du vild med is og marcipan? Så kan du her prøve at lave din helt egen hjemmelavede is med marcipan. Hvis du ønsker at imponere med en lækker isdessert, er vi sikre på, at alle gæsterne vil blive begejstrede over lige netop denne.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Flormelis æltes godt ind i marcipanen. Tilsæt vandet lidt efter lidt under kraftig omrøring eller æltning, indtil massen har en tynd, grødlignende konsistens. Pas på massen ikke bliver for flydende.
  2. Pisk æggeblommer med sukker til en luftig masse.
  3. Bland med marcipanmasse.
  4. Pisk piskefløde stift, men ikke for hårdt og vend med æggeblandingen.
  5. Sæt isen på frost, og efter 4-5 timer er den klar til servering.

Tip

Tilsæt lidt frisk frugt når du blander isen.

Du kan finde mange flere opskrifter på isdesserter lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften