Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Marcipansoftice 4

Den anerkendte kok Thomas Pasfall har med entusiasme og kreativitet skabt en spændende dessert, tilberedt på grill. Opskriften er nem og hurtig at forberede, og de fleste af desserterne tilberedes direkte på åben grill. Den direkte tilberedning er hurtigere, og giver en mere udpræget grillsmag.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Fersknerne deles i to, og stenene fjernes. De grilles over svag varme - brug gerne grillens eftervarme.
  2. Hindbær røres med flormelis til en frugtcoulis, og smages til med citronsaft.
  3. Marcipan rives fint på et rivejern, og røres sammen med fløden og isen, til det har softice konsistens.
  4. De grillede ferskner anrettes med softice ovenpå og hindbærcoulis omkring.

Produkter i opskriften