Marcipansoftice 4
Den anerkendte kok Thomas Pasfall har med entusiasme og kreativitet skabt en spændende dessert, tilberedt på grill. Opskriften er nem og hurtig at forberede, og de fleste af desserterne tilberedes direkte på åben grill. Den direkte tilberedning er hurtigere, og giver en mere udpræget grillsmag.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 2 stk. friske Ferskner
- 150 g Hindbær
- 50 g Flormelis
- 1 dl Piskefløde
- 1 stk. Citron
- 1 liter God Vaniljeis
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Fersknerne deles i to, og stenene fjernes. De grilles over svag varme - brug gerne grillens eftervarme.
-
Hindbær røres med flormelis til en frugtcoulis, og smages til med citronsaft.
-
Marcipan rives fint på et rivejern, og røres sammen med fløden og isen, til det har softice konsistens.
-
De grillede ferskner anrettes med softice ovenpå og hindbærcoulis omkring.