Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Marcipan is med chokoladestykker og vafler 8

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Marcipanen skæres i små stykker, og ristes på en tør pande.
  2. Skær isen i tern og vend marcipanen og den finthakkede chokolade i isen. Sæt isen på frost i en time.
  3. Ved servering dekoreres hver tallerken som vist med 2 vaffelhjerter og en skive af den hjemmelavede is.
  4. Chokoladesauce: Mælken varmes op i en gryde, og den hakkede chokolade tilsættes under omrøring. Saucen laves lige inden servering.

Tip

Du kan også bruge ODENSE chokoladesauce i stedet for at lave den selv

Produkter i opskriften