Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
6 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Hjemmelavet lakridsis 6

Er du klar til at skabe din egen hjemmelavede is og elsker du lakrids? Så er her opskriften på din helt egen hjemmelavede lakridsis. Og det er faktisk lettere end du tror. Følg opskriften nedenfor

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Flormelis og lakridscrisp og lakridssauce æltes godt ind i marcipanen. Tilsæt vandet lidt efter lidt under kraftig omrøring eller æltning, indtil massen har en tynd, grødlignende konsistens. Pas på massen ikke bliver for flydende.
  2. Pisk æggeblommer med sukker til en luftig masse.
  3. Bland marcipanmassen sammen med æggeblandingen.
  4. Pisk piskefløde stift, men ikke for hårdt og vend med lakridsmassen.
  5. Sæt isen på frost, og efter 4-5 timer er den klar til servering.

Tip

Tilsæt lidt hakket hvid chokolade.

Find flere opskrifter på hjemmelavet is.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften