Hjemmelavet lakridsis 6
Er du klar til at skabe din egen hjemmelavede is og elsker du lakrids? Så er her opskriften på din helt egen hjemmelavede lakridsis. Og det er faktisk lettere end du tror. Følg opskriften nedenfor
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
- 50 g Flormelis
- 0,25 dl Vand
- 6 Pasteuriserede æggeblommer
- 100 g Sukker
- 5 dl Piskefløde
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Flormelis og lakridscrisp og lakridssauce æltes godt ind i marcipanen. Tilsæt vandet lidt efter lidt under kraftig omrøring eller æltning, indtil massen har en tynd, grødlignende konsistens. Pas på massen ikke bliver for flydende.
-
Pisk æggeblommer med sukker til en luftig masse.
-
Bland marcipanmassen sammen med æggeblandingen.
-
Pisk piskefløde stift, men ikke for hårdt og vend med lakridsmassen.
-
Sæt isen på frost, og efter 4-5 timer er den klar til servering.
Tip
Tilsæt lidt hakket hvid chokolade.
Find flere opskrifter på hjemmelavet is.