Små jordbærkager med kransekage 20
Nemmere bliver det ikke! Vores lette opskrift på disse skønne små jordbærtærter tager blot 35 minutter at udføre. Jordbærkagens bund består af lækker færdig kransekragemasse. På kagebunden sprøjtes den fyldige kagecreme, som efterfølgende pyntes med friske jordbær. De små lækre jordbærkager er perfekte til en sommerfødselsdag eller til at servere for de nyudklækkede studenter.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Vaniljecreme fyld
- 3 dl Sødmælk
- 2 dl Piskefløde
-
Dekoration
- 500 g Jordbær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Færdig kransekagemasse sprøjtes ud til en lille kagebund (ca. 6 cm i diameter) i silikoneforme eller på bagepapir.
- Kagerne bages ved 210°C i 10-11 minutter. Lad kagerne køle lidt af.
- Hæld indholdet fra posen med ODENSE Vaniljecreme i en skål, og tilsæt sødmælken. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 min. på højeste niveau. Pisk fløden let op, og vend i vaniljecremen. Sprøjt en lille portion cremen på hver af kransekagebundene – evt. rester af creme, kan serveres ved siden af.
- Dekorér herefter de bagte kager med friske jordbær.
Tip
Cremen kan erstattes af is eller flødeskum blandet med hakket chokolade.