Mandeltærte med hindbær og mango 8
Her får du opskriften på den nemmeste mandeltærte med hindbær og mango. Den syrlige smag af hindbær og mangoen passer helt perfekt til den søde butterdej. På 1 time er den færdigbagt og klar til servering.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
- 1 plade Butterdej
- 2 dl Hindbær
- 1 tsk Kartoffelmel
- 2 dl Mangoer (i tern)
- 9 tsk Kokos
- Flormelis til dekoration
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Beklæd en tærteform med butterdej og prik huller i bunden med en gaffel. Set formen i køleskabet eller fryseren i 30 minutter.
-
Vend hindbær med kartoffelmel. Fyld tærteformen med hindbær og mango. Sprøjt fortyndet marcipan ud på frugterne, og drys med kokos.
-
Bag tærten ved 180°C i ca. 20-25 minutter, eller indtil kagen er gylden farve. Serveres som varm tærte og evt. med is.
Tip
Find flere lækre opskrifter på tærter lige her.