Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Nem og kalorielet apfelstrudel 20

Kalorielet apfelstrudel. Vores apfelstrudel kan indtages med god samvittighed og bør suppleres med skyr eller creme fraiche.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

  • 250 g Æbler
  • 25 g Rasp
  • 25 g Sukker
  • 15 g Rosiner
  • 15 g Mandelsplitter
  • 1 tsk Kanel (stødt)
  • 30 g (revet)
  • 1 pk Filodej (200 g)
  • 100 g Smør (smeltet)

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Skræl og skær æblerne i små tern. Bland æbler, rasp, sukker, rosiner, mandelspiller, kanel og revet marcipan.
  2. Pensl fillodejen med vand og læg dem dobbelt. Skær i stykker af ca. 10x10 cm.
  3. Læg en skefuld fyld i midten af de udskårne firkanter og smør en smule vand i kanten. Samle hver firkant som en lille pose.
  4. Smelt smør og pensl poserne med dette.
  5. Kagerne bages ved 180°C i ca. 12 min. Pynt evt. med guldstøv.

Tip

Server med creme fraiche eller skyr.

Find flere æblekage-og tærteopskrifter her.

Lignende opskrifter