Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Tærter med havens frugter 2

Grundopskrift til 2 tærter i 23 cm springform

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 2 stk.

  • 400 g Sukker
  • 5 Æg
  • 200 g Hvedemel
  • Pynt

  • Vaniljesukker
  • Forslag til tærtefyld:

  • Æbletærte

  • 4 Æbler uden kærnehus og stilk (skåret i både)
  • Bærtærte

  • 90 g Brombær
  • 30 g Ribs
  • 30 g Solbær
  • Rabarbertærte

  • 250 g Rabarber skåret i 1,5 cm lange stykker

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Marcipan rives og blandes med sukker. Æg tilsættes lidt efter lidt. Når massen er rørt sammen, tilsættes hvedemel.
  2. Frugt lægges på efter smag og årstid. Til sidst drysses vaniljesukker på tærterne, inden de bages i 40 minutter ved 180°C.

Tip

Gem ca. 100 g af marcipanen. Skær den i tern og kom den i dejen til sidst for at få synlige flotte stykker marcipan i tærten.

Produkter i opskriften