Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Fyldte påskeæg med nougat-spiral 12

Hjemmelavede marcipanpåskeæg med en nougat-spiral, og overtrukket med mørk chokoladeovertræk. Spiralen laves ved at placere en skive nougat oven på en skive marcipan, som derefter rulles til en roulade. Den lille marcipan- og nougatroulade rulles herefter til et fint, lille æg. Ægget kan efterfølgende vendes i smeltet mørkt overtræk og hakkede hasselnødder.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Skær 12 skiver af marcipanen og 12 skiver af nougaten på langs (se billede).
  2. Læg en nougatskive ovenpå en marcipanskive, og rul skiverne sammen som en roulade.
  3. Form rouladen som æg i hånden (eller ved brug af æggeruller)
  4. Vend æggene i smeltet mørk overtræk.
  5. Dekorér med hakkede hasselnødder, som vist på billedet.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften