Fyldte påskeæg med nougat-spiral 12
Hjemmelavede marcipanpåskeæg med en nougat-spiral, og overtrukket med mørk chokoladeovertræk. Spiralen laves ved at placere en skive nougat oven på en skive marcipan, som derefter rulles til en roulade. Den lille marcipan- og nougatroulade rulles herefter til et fint, lille æg. Ægget kan efterfølgende vendes i smeltet mørkt overtræk og hakkede hasselnødder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
-
Pynt
- Hakkede Hasselnødder
-
Udstyr
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Skær 12 skiver af marcipanen og 12 skiver af nougaten på langs (se billede).
- Læg en nougatskive ovenpå en marcipanskive, og rul skiverne sammen som en roulade.
- Form rouladen som æg i hånden (eller ved brug af æggeruller)
- Vend æggene i smeltet mørk overtræk.
- Dekorér med hakkede hasselnødder, som vist på billedet.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.