Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Hjemmelavede påskeæg med jordbær 8

Hjemmelavede påskeæg med jordbær og marcipan, som er overtrukket med mørk chokolade og pyntet med hakket, frysetørret jordbær. Marcipanen æltes med jordbærpulver af frysetørret jordbær og Grand Marnier, hvorefter massen deles og trilles til æg. Sørg for at chokoladen er tempereret, før den overtrækkes på påskeæggene.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Hak frysetørret jordbær, og sigt det ned i en skål.
  2. Ælt marcipan sammen med jordbærpulver og Grand Marnier.
  3. Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg evt. i ODENSE Mellem Æggeruller.
  4. Overtræk æggene med tempereret mørk chokolade. Pynt med de frasorterede jordbær.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Du kan også bruge ODENSE frysetørret hindbær i stedet for frysetørret jordbær.

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.

Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade kan du anvende ODENSE mørk overtræk i stedet.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften