Hjemmelavede påskeæg med jordbær 8
Hjemmelavede påskeæg med jordbær og marcipan, som er overtrukket med mørk chokolade og pyntet med hakket, frysetørret jordbær. Marcipanen æltes med jordbærpulver af frysetørret jordbær og Grand Marnier, hvorefter massen deles og trilles til æg. Sørg for at chokoladen er tempereret, før den overtrækkes på påskeæggene.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 1 spsk Grand Marnier
- 0,50 dl Frysetørret jordbær
-
Udstyr
Sådan gør du
- Hak frysetørret jordbær, og sigt det ned i en skål.
- Ælt marcipan sammen med jordbærpulver og Grand Marnier.
- Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg evt. i ODENSE Mellem Æggeruller.
- Overtræk æggene med tempereret mørk chokolade. Pynt med de frasorterede jordbær.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Du kan også bruge ODENSE frysetørret hindbær i stedet for frysetørret jordbær.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade kan du anvende ODENSE mørk overtræk i stedet.