Påskeæg med nougatcrunch 10
Disse påskeæg er nemme at lave, og så smager de himmelsk. Lav dem enten til eller sammen med dine børn. Alle kan være med. Og så er det jo virkelig sejt at give hjemmelavede påskeæg til dem, du har drevet gæk med. Eller måske bare til dem, du holder af. Påskeæggene er lavet af marcipan og fyldt med den skønneste nougatcrunch, som indeholder nougat og brændte mandler. Har du ikke brændte mandler, kan du også anvende Daim, som giver samme knas.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
- 50 g brændte Mandler
-
Pynt
-
Lidt smeltet ODENSE Hvid Chokolade 200 g
- Lidt finthakkede brændte Mandler til pynt
-
Udstyr
Sådan gør du
-
Hak de brændte mandler groft. Bland dem med nougat, og tril massen til 10 små kugler. Sæt dem i fryseren i 20-30 minutter, eller til de er frosne.
-
Del marcipanen i 10 stykker, og tryk dem let flade. Form dem om den iskolde nougat som påskeæg, og læg dem på bagepapir.
-
Overtræk æggene i tempereret chokolade. Fyld det hvide chokolade i en lille sprøjtepose eller en frysepose. Klip et lille hul, og lav mønstre på æggene (eller brug det sidste smeltede mælkechokolade). Drys med lidt hakkede, brændte mandler, inden chokoladen er størknet.
-
Lad chokoladen sætte sig, og servér dem kølige eller fra køleskab.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Brændte mandler kan købes i de fleste supermarkeder. Du kan også bruge hakket Daim.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade kan du anvende ODENSE lys overtræk i stedet.