Påskeæg med lakrids, citron og hindbær 8
Med denne opskrift kan du lave dine egne lækre påskeæg med marcipan, lakrids, citron og pyntet med hindbær. Lakrids- og citronmarcipanen laves simpelt ved blot at ælte den sammen med en halv teske lakridspulver og citronskal. Herefter overtrækkes æggene med hvid overtræk, og pyntes med frysetørret hindbær, eller andet lækker pynt, som du synes klæder dine påskeæg.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 0,25 stk. Skal af Citron
-
ODENSE Frysetørret hindbær 15 g til pynt
- Citronskal til pynt
-
Udstyr
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Ælt marcipan sammen med citronskal og lakridspulver. Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg evt. i ODENSE Mellem Æggeruller.
-
Overtræk med smeltet hvid overtræk, og pynt med hindbær og citronskal.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.