Rabarber crumble 4
Gitte Heidi Rasmussen er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom. Siden 1996 har Gitte arbejdet som freelance-skribent og laver bl.a. opskrifter til Føtex, Alt for Damerne og Odense Marcipan. Gitte Heidi Rasmussen har blandt andet udgivet kogebøgerne "Solskin og sommermad", "Mad på vej" og "Julerier", som er udarbejdet sammen med fotograf Inge Skovdal.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 600 g Rabarber (snittede)
- 100 g Sukker
- 75 g Smør
- 75 g Rørsukker
- 50 g Havregryn
- 50 g Mandelflager
-
Tilbehør
- Creme Fraiche (flødeskum eller vaniljeis kan også bruges)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland rabarber og sukker sammen og kom det i et ovnfast fad eller i små ovnfaste glas som på billederne.
-
Smuldr smør, sukker, marcipan og havregryn sammen. Kom blandingen over rabarberne og drys med mandelflager. Sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 25 minutter til dejen er sprød og gylden.
-
Servér desserten lun med creme fraiche, flødeskum eller rørt vaniljeis.
Tip
Find flere opskrifter på desserter lige her.