Påskeæg med orangetrøffel 8
Påsken bringer varme, glæde og ny energi med sig, så hvorfor skulle du ikke byde dine gæster på vores lækre nyfortolkning af påskeægget, i de lune påskedage? Følg den lette opskrift på påskeæg med orangetrøffel nedenfor, og overtræk dem med skøn mørk chokolade, men husk endelig den korrekte chokoladetemperering.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- Appelsinskal af en halv appelsin
-
Overtræk og pynt
- Strimler af Appelsinskal
-
Udstyr
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Orangetrøffel: Nougat og mørk chokolade smeltes forsigtigt, i mikroovn eller over vandbad. Riv skallen på en halv appelsin og bland det i chokoladeblandingen. Lad det køle af til stuetemperatur.
- Marcipanæg: Rul marcipanen til en lang pølse, og tryk en fordybning i midten. Sprøjt strimler af orangetrøffel ned i fordybningen. Rul til en pølse, og del marcipanen i 8, og tril til æg evt. med ODENSE Mellem Æggeruller.
- Temperer den mørke chokolade og dyp æggene heri. Pynt med skaller af appelsin inden chokoladen sætter sig.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips &Tricks
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.