Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Påskeæg med nougat og salte sukkermandler 12

Her har du opskriften på sprøde påskeæg med marcipan, nougat og salte sukkermandler. Påskeopskriften, som giver 12 stk. fine påskeæg, er let at gå til, og vi lover dig, at resultatet vil imponere dine gæster. Påskeæggene er sprøde og lækre, og de går perfekt som konfekt til påskebordet. Se, i opskriften nedenfor, hvordan påskeæggene laves, og hvordan de pyntes.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Del marcipanen i 12 lige store stykker, og tril til kugler.
  2. Lav en fordybning i hver kugle, og fordel nougat og nødder heri.
  3. Pak marcipanen omkring fyldet, og tril til små æg evt. med ODENSE Mellem Æggeruller.
  4. Overtræk med tempereret chokolade, og pynt med ekstra nødder eller lidt flagesalt. Hvis du vil undgå at temperere chokolade eller har børn med i køkkenet, så brug ODENSE Mørk Overtræk i stedet for ODENSE Mørk Chokolade 55%.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.

Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.

Hvis ikke du vil temperere chokolade, kan du anvende ODENSE mørk overtræk i stedet.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften