Påskeæg med nougat og salte sukkermandler 12
Her har du opskriften på sprøde påskeæg med marcipan, nougat og salte sukkermandler. Påskeopskriften, som giver 12 stk. fine påskeæg, er let at gå til, og vi lover dig, at resultatet vil imponere dine gæster. Påskeæggene er sprøde og lækre, og de går perfekt som konfekt til påskebordet. Se, i opskriften nedenfor, hvordan påskeæggene laves, og hvordan de pyntes.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 50 g salte sukkerristede Mandler /Nødder fx Kims nøddebrud
-
Pynt
- Ekstra Mandler /Nødder eller Flagesalt
-
Udstyr
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Del marcipanen i 12 lige store stykker, og tril til kugler.
- Lav en fordybning i hver kugle, og fordel nougat og nødder heri.
- Pak marcipanen omkring fyldet, og tril til små æg evt. med ODENSE Mellem Æggeruller.
- Overtræk med tempereret chokolade, og pynt med ekstra nødder eller lidt flagesalt. Hvis du vil undgå at temperere chokolade eller har børn med i køkkenet, så brug ODENSE Mørk Overtræk i stedet for ODENSE Mørk Chokolade 55%.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade, kan du anvende ODENSE mørk overtræk i stedet.