Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser

Påskeæg med nougat og lakrids 15

Her har du opskriften på skønne marcipanpåskeæg med nougat og lakrids. Du kan både overtrækkene æggene med mørk chokolade eller mælkechokolade. Æggene her er afslutningsvis pyntet med lakridsstøv og frysetørret hindbær.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Ælt nougaten let blød med lakridspulver, og del i 15 lige store stykker. Sæt stykkerne i køleskabet til de er faste igen.
  2. Del marcipanen i 15 lige store stykker, og tril til kugler.
  3. Lav en fordybning i hver marcipankugle, og ilæg lakrids-/nougatstykkerne. Pak marcipan omkring, og form/tril til æggeform mellem håndfladerne eller i en æggeruller.
  4. Temperer chokoladen, og dyp æggene heri. Pynt med mere lakridspulver eller frysetørret hindbær, inden chokoladen når at sætte sig.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften