Påskeæg med nougat og lakrids 15
Her har du opskriften på skønne marcipanpåskeæg med nougat og lakrids. Du kan både overtrækkene æggene med mørk chokolade eller mælkechokolade. Æggene her er afslutningsvis pyntet med lakridsstøv og frysetørret hindbær.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Ælt nougaten let blød med lakridspulver, og del i 15 lige store stykker. Sæt stykkerne i køleskabet til de er faste igen.
-
Del marcipanen i 15 lige store stykker, og tril til kugler.
-
Lav en fordybning i hver marcipankugle, og ilæg lakrids-/nougatstykkerne. Pak marcipan omkring, og form/tril til æggeform mellem håndfladerne eller i en æggeruller.
-
Temperer chokoladen, og dyp æggene heri. Pynt med mere lakridspulver eller frysetørret hindbær, inden chokoladen når at sætte sig.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.