Karamelpåskeæg 16
Her har du en opskrift på lækre marcipanpåskeæg med karamel. De skønne påskeæg passer perfekt til påskefrokosten, og er et sikkert hit blandt både børn og voksne.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
-
Udstyr
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Del marcipanen i 8 stykker á 25 g eller 16 stykker á 12 g, og rul dem i æggeruller eller i hånden. Lad gerne æggene hvile til dagen efter under en plasticpose.
-
Temperer de hvide chokoladeknapper med karamel, og dyp æggene deri.
-
Pynt evt. med ODENSE Choko-karamelkugler, imens chokoladen stadig er våd.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Drys evt. også en smule flagesalt på æggene for en saltkaramel smag.
Æggene kan også pyntes med bronzestøv for en flot glimmereffekt.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres lige her.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.