Påskecookies med marcipan 20
Cookies med marcipan i flotte farver og motiver, der passer helt perfekt til påsken. Opskriften kan du finde nederst på siden, og den er let og ligetil at følge - og så passer den perfekt til hele familien. Småkagernes motiver kan bl.a. laves i glasur i forskellige farver, lys eller mørk overtrækschokolade og andet farverigt kagepynt. Påskesmåkagerne lægger op til at blive en tilbagevendende tradition i påsken, der med sikkerhed vil falde i god jord hos børn og barnlige sjæle.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 150 g Hvedemel
- 0,50 dl Flormelis
- 125 g Smør
- 1 Æggeblomme
-
Pynt
- Farvet Glasur
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland mel, revet marcipan og flormelis. Smuldr smørret i blandingen, og saml dejen med æggeblommen.
-
Rul dejen ud, og udstik små runde kager med et glas. Rul kagerne enkeltvis en anelse tyndere, så de får facon som æg. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 190° C i 7-8 minutter.
-
Afkøl på en bagerist, og overtræk med tempereret hvid chokolade.
-
Pynt påskeæggene med glasur og mørk overtræk. Lad børnenes være med, og lad deres fantasi få frit spil.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.