Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Påskecookies med marcipan 20

Cookies med marcipan i flotte farver og motiver, der passer helt perfekt til påsken. Opskriften kan du finde nederst på siden, og den er let og ligetil at følge - og så passer den perfekt til hele familien. Småkagernes motiver kan bl.a. laves i glasur i forskellige farver, lys eller mørk overtrækschokolade og andet farverigt kagepynt. Påskesmåkagerne lægger op til at blive en tilbagevendende tradition i påsken, der med sikkerhed vil falde i god jord hos børn og barnlige sjæle.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Bland mel, revet marcipan og flormelis. Smuldr smørret i blandingen, og saml dejen med æggeblommen.
  2. Rul dejen ud, og udstik små runde kager med et glas. Rul kagerne enkeltvis en anelse tyndere, så de får facon som æg. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 190° C i 7-8 minutter.
  3. Afkøl på en bagerist, og overtræk med tempereret hvid chokolade.
  4. Pynt påskeæggene med glasur og mørk overtræk. Lad børnenes være med, og lad deres fantasi få frit spil.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften