Hvide påskeæg med hindbærstøv 16
Her har du en opskrift på lækre marcipanæg med hvid chokolade og hindbærstøv, der i kombination giver en fantastisk smag. Opskriften er især velegnet til påske, hvor de skønne æg fungerer perfekt som påskeæg.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
-
Udstyr
Sådan gør du
-
Del marcipanen i 8 stykker á 25 g eller 16 stykker á 12 g, og rul dem i æggerulleren eller i hånden. Lad gerne æggene hvile til dagen efter under en plasticpose.
-
Temperer den hvide chokolade, og dyp æggene i den. (Hvis du vil undgå at temperere chokolade eller har børn med i køkkenet, så brug 100g ODENSE hvid overtræk i stedet for ODENSE hvid chokolade).
-
Pynt med frysetørret hindbær, imens chokoladen stadig er våd, så det sætter sig fast.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Knus de frysetørrede hindbær i en si for at lave dem til hindbærstøv.
Hvid du vil have mere smag af hindbær, kan du ælte frysetørret hindbær ind i din marcipan, inden den rulles og overtrækkes.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade kan du anvende ODENSE Hvid Overtræk i stedet.