Cognacpåskeæg 8
Cognac i marcipan er en skøn måde at tilføje en anderledes smag til dine påskeæg, og ligesom vores påskeæg med Baileys og marcipan, så passer de perfekt til en voksen påskemiddag, eller som en snack til aftenkaffen. Marcipanen æltes blot sammen med cognac, og overtrækkes med mørk chokolade, hvorefter æggene evt. kan pyntes med en mandel.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 1 spsk Cognac
- 8 hele Mandler
-
Udstyr
Sådan gør du
- Ælt marcipan sammen med Cognac.
- Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg evt. i ODENSE Mellem Æggeruller.
- Overtræk med tempereret mørk chokolade.
- Pynt med en mandel på hvert æg.
Tip
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade, kan du anvende ODENSE mørk overtræk i stedet.