Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 5 anmeldelser

Påskeæg med toffee og lakrids 16

Her får du opskriften på knasende lækre påskeæg med toffee og lakrids. Opskriften giver 16 påskeæg og er klar på blot én time - og så er vi sikre på at det bliver et hit på påskebordet! Følg opskriften herunder. 

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Del marcipanen i 16 lige store stykker. 
  2. Bland toffeekuglerne og lakridsknas sammen med bronzestøv. 
  3. Lav en fordybning i hvert marcipanstykke og fyld ca. en ½ tsk. toffee/lakrids/bronzekrymmel i. 
  4. Pak marcipanen omkring fyldet, og form/tril til æggeform mellem håndfladerne eller i ODENSE Mellem Æggeruller
  5. Overtræk æggene med lys overtræk eller tempereret lys chokolade, og pynt med lidt toffee/lakrids/ bronzekrymmel. 

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften