Påskeæg med toffee og lakrids 16
Her får du opskriften på knasende lækre påskeæg med toffee og lakrids. Opskriften giver 16 påskeæg og er klar på blot én time - og så er vi sikre på at det bliver et hit på påskebordet! Følg opskriften herunder.
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Del marcipanen i 16 lige store stykker.
- Bland toffeekuglerne og lakridsknas sammen med bronzestøv.
- Lav en fordybning i hvert marcipanstykke og fyld ca. en ½ tsk. toffee/lakrids/bronzekrymmel i.
- Pak marcipanen omkring fyldet, og form/tril til æggeform mellem håndfladerne eller i ODENSE Mellem Æggeruller.
- Overtræk æggene med lys overtræk eller tempereret lys chokolade, og pynt med lidt toffee/lakrids/ bronzekrymmel.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.