Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Påskeæg med Baileys og marcipan 8

Baileys passer fantastisk i vores marcipanpåskeæg, som er overtrukket med hvid chokolade. Og så er opskriften let at følge. Marcipanen, som er æltet sammen med skøn Baileys og god whisky, deles blot i otte lige store stykker, som dernæst trilles til æg. For at opnå det korrekte knasende ydre, tempereres hvid chokolade, hvorefter æggene nænsomt overtrækkes.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Ælt marcipan sammen med Baileys og whisky.
  2. Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg evt. med ODENSE Mellem Æggeruller.
  3. Overtræk med tempereret hvid chokolade.
  4. Pynt evt. æggene med lidt hvid chokolade rørt op med Baileys.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.

Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade, kan du anvende ODENSE hvid overtræk i stedet.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften