Påskeæg med Baileys og marcipan 8
Baileys passer fantastisk i vores marcipanpåskeæg, som er overtrukket med hvid chokolade. Og så er opskriften let at følge. Marcipanen, som er æltet sammen med skøn Baileys og god whisky, deles blot i otte lige store stykker, som dernæst trilles til æg. For at opnå det korrekte knasende ydre, tempereres hvid chokolade, hvorefter æggene nænsomt overtrækkes.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 0,25 dl Baileys
- 1 tsk Whisky
-
Udstyr
Sådan gør du
- Ælt marcipan sammen med Baileys og whisky.
- Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg evt. med ODENSE Mellem Æggeruller.
- Overtræk med tempereret hvid chokolade.
- Pynt evt. æggene med lidt hvid chokolade rørt op med Baileys.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade, kan du anvende ODENSE hvid overtræk i stedet.