Påskeæg med lakrids 8
Imponér dine gæster med vores nyfortolkning af påskeæg med lakrids og marcipan. Lakrids passer til det meste, og lakrids går særligt godt sammen med sød, lækker marcipan. I denne opskrift på påskeæg æltes lakridspulver sammen med marcipanen, så du får din helt egen lakridsmarcipan. Påskeæggene overtrækkes med hvid chokolade, som smager skønt sammen med lakridsmarcipanen.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 0,50 tsk Flagesalt
- Kakaopulver
-
Udstyr
Sådan gør du
- Ælt marcipan sammen med lakridspulver og flagesalt.
- Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg evt. i æggeruller (40 cm).
- Overtræk med tempereret hvid chokolade.
- Pynt med lakridssauce rørt op med kakao.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade, kan du anvende ODENSE Hvid Overtræk i stedet.