Adventskranse - nem kage med pistaciemasse 12
Prøv de søde adventskranse med pistaciemasse i den søde juletid. Adventskransene er nemme at lave og er perfekte til julebag med hele familien. Server dem som en lækker, lille snack til juleaften eller til ekstra søndagshygge hver søndag i advent.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 25 g Gær
- 1 dl lun Mælk
- 0,50 tsk Salt
- 1 tsk Sukker
- 1 stk. Æg
- 250 g Hvedemel
- 50 g tempereret Smør
- 0,50 stk. Æg
-
Pynt
- Perlesukker eller mandelflager
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Rør gæren ud i den lune mælk, tilsæt salt, æg, sukker og derefter smør og hvedemel. Ælt dejen godt igennem og lad den hvile i 30 minutter på bordet.
-
Slå dejen ned og rul den ud til en firkant på 40x30 cm. Sprøjt pistaciemassen ud i striber. Skær dejen ud i 12-16 strimler.
-
Sno strimlerne, form dem til en krans på bagepapiret og lad dem hæve til dobbelt størrelse.
-
Til sidst pensles kransene med æg og pyntes med perlesukker eller mandelflager. Bages ved 200 ° C i ca. 15 minutter.
Tip
Find flere juleopskrifter lige her