God jul adventskage 8
Prøv den lækre og nemme adventskage med kransekage og pistacie, som er perfekt til julens hyggelige aftener! Adventskagen er nem at lave i løbet af søndagen, så den er klar til at danne rammen om en ekstra hyggelig julekalender til aften!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
-
Bunden
- 1 Æg
- 2 Æggehvider (á 36 g/stk)
-
Chokoladecreme
- 60 g Pasteuriserede æggeblommer
- 0,50 dl Piskefløde
- 75 g Sukker
-
Pynt
- Sukkerhjerter
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Kransekagemasse og dessertmasse røres sammen med 1 æg. 2 æggehvider piskes stive, og vendes sammen med massen. Massen fyldes i en springform med en diameter på ca. 24 cm. Bages ved 175 ° C i ca. 45 minutter.
-
Den mørke chokolade til chokoladecremen hakkes. Fløde, sukker og æggeblommer koges, og lad det så simrer til en tykkere konsistens. Hældes over den hakkede chokolade, og cremen røres sammen. Cremen afkøles 5-10 minutter, og smøres på bunden.
-
Kagen pyntes med små sukkerhjerter, og God Jul skrives med hvid overtrækschokolade.
Tip
Find flere juleopskrifter lige her