Julebiscotti 15
Prøv denne lækre biscotti, hvor der er tilføjet et hint af jul, så den er helt perfekt til de kolde vinteraftener. Server vores julebiscotti med en kop nybrygget kaffe eller varm kakao, et tæppe i sofaen og den bedste julefilm på fjernsynet! Eller server dem til eftermiddagskaffen i de kolde måneder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
- 250 g Hvedemel
- 250 g Sukker
- 3 stk. Æg
- 150 g Mandler
- 5 g Kakaopulver
- 0,50 tsk Bagepulver
- 2 spsk Vaniljesukker
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland mel, sukker, bagepulver, vaniljesukker og hele mandler.
-
ælt marcipan med kakao, smuldr forsigtigt marcipanen i og saml dejen med sammenpisket æg.
-
Del dejen i tre og tril den i lange pølser på ca. 4 cm bredde (dejen skal være klistret). Bag kagerne i ca. 20 minutter midt i ovnen ved 175 ° C.
-
Skær kagerne i skiver, læg dem enkeltvis på en bageplade og rist dem sprøde ved 150 ° C i ca. 15 minutter. Afkøles og opbevares i en kagedåse.
Tip
Prøv dem til en kop dejlig varm chokolade
Find flere juleopskrifter lige her