Konfektkager med hindbær og citroncreme 25
De lækre konfektkager med hindbær og citroncreme er perfekte til juletiden, hvor konfekten fylder meget og smager ekstra dejligt. Kagerne er nemme at lave med vores kransekagemasse, som bruges til bundene, og toppet med en lækker hindbærcreme eller citroncreme. Server kagerne til eftermiddagskaffen i den søde juletid.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 2 dl Piskefløde
- 100 g friske Hindbær
- usprøjtet revet Citronskal
- 2 knsp. Safran
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Fordel kransekagemassen i 25 mindre (ca. 5 cm i diameter) silikoneforme og bag bundene ved 220 ° C til de er gyldne.
-
Hindbærcreme: 1 dl fløde koges op. Tilsæt friske hindbær og lad det simrer i 2 minutter. 200 g hakket hvid chokolade røres i, og cremen fordeles på halvdelen af de bagte bunde.
-
Citroncreme: 1 dl piskefløde koges op. Tilsæt revet citronskal, 2 knsp. safran og lad det simre i 2 minutter. 200 g hakket hvid chokolade røres i, og cremen fordeles på halvdelen af de bagte bunde.
-
Hindbær- og citronkagerne sættes i fryseren et par timer. Herefter tages de ud af formene, og dyppes i hvid og mørk overtræk.
-
Serveres kolde 5-8 ° C.
Tip
Find flere juleopskrifter lige her