Fest- og adventskage 12
Prøv denne fest- og adventskage, der både smager fantastisk og samtidig er let og hurtig at lave. De lækre tranebær, rosiner og valnødder giver kagen et lækkert twist af syrlighed og knas. Server kagen til advent for at komme i den helt rette julestemning!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 personer
- 100 g Smør
- 200 g Sukker
- 5 stk. Æg
- 1 tsk Kardemomme , stødt
- 1 spsk Vaniljesukker
- 100 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 1 stk. revet skal af Appelsin (økologisk)
- 50 g Tranebær
- 50 g Rosiner
- 50 g grofthakkede Valnødder
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Rør smør, sukker og marcipan sammen.
-
Pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt kardemomme, vaniljesukker og appelsinskal og pisk til æggemassen er cremet.
-
Vend hvedemel og bagepulver i dejen og bland frugter og valnødder i dejen.
-
Kom dejen i en smurt springform og bag den ved 160 ° C i ca. 1 time.
-
Pynt med smeltet chokolade eller flormelis.
Tip
Find flere juleopskrifter lige her