Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
80 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Fest- og adventskage 12

Prøv denne fest- og adventskage, der både smager fantastisk og samtidig er let og hurtig at lave. De lækre tranebær, rosiner og valnødder giver kagen et lækkert twist af syrlighed og knas. Server kagen til advent for at komme i den helt rette julestemning! 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Rør smør, sukker og marcipan sammen.
  2. Pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt kardemomme, vaniljesukker og appelsinskal og pisk til æggemassen er cremet.
  3. Vend hvedemel og bagepulver i dejen og bland frugter og valnødder i dejen.
  4. Kom dejen i en smurt springform og bag den ved 160 ° C i ca. 1 time.
  5. Pynt med smeltet chokolade eller flormelis.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften