Påskeæg med marcipan og lime 8
Disse skønne påskeæg smager himmelsk, og vil vække glæde på ethvert påskebord. Påskeæggene er lavet af marcipan og lime, og overtrukket med tempereret mørk chokolade. Æggene kan med fordel pyntes med smeltet hvid chokolade og en god omgang revet limeskal. Påsken er ikke det samme uden påskeæg, og de er altså bare bedst, når de er hjemmelavede.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 0,25 stk. Lime (saft heraf)
- Limeskal til pynt
-
Udstyr
Sådan gør du
- Ælt marcipan sammen med limesaft.
- Del marcipanen i 8 lige store stykker, og tril til æg evt. med ODENSE Mellem Æggeruller.
- Overtræk æggene med tempereret mørk chokolade, og pynt med smeltet hvid chokolade og revet limeskal.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade, kan du anvende ODENSE Mørk Overtræk i stedet.