Påskeæg med skovbærfyld 8
Opskriften på skovbær- og marcipanfyldte påskeæg giver 8 stk. super lækker konfekt. Påskeæggene består af skøn skovbær-marcipan, som er skovbær-kompot æltet sammen med marcipan. Den sprøde hvide overflade af hvid chokolade kan pyntes med frysetørrede hindbær og hasselnøddestykker. Se her, hvordan du tempererer chokolade, så du opnår en blank overflade på påskeæggene og det karakteristiske knæk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 200 g Skovbær
- 100 g Sukker
-
Pynt
- Hasselnødder
-
Udstyr
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Skovbærkompot: Kog skovbær og sukker op, og lad det simre i 2-3 minutter. Sæt derefter til afkøling.
- Skovbærmarcipan: Ælt marcipan og 2 spsk. skovbærkompot sammen, og rul til æg (evt. i æggeruller).
- Overtræk æggene med smeltet, tempereret hvid chokolade. Pynt med frysetørrede hindbær og hasselnøddestykker.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.