Påskeæg med mørk chokolade og hindbær 16
Her har du en opskrift på lækre marcipanpåskeæg med mørk chokolade og hindbær, der sammen giver en fantastisk smag. Påskeæggene passer perfekt til påskens hyggelige stunder med familien, og vil med garanti vække glæde blandt både børn og voksne.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
-
Udstyr
Sådan gør du
-
Ælt marcipanen med frysetørret hindbær.
-
Del marcipanen i 8 stykker á 25 g eller 16 stykker á 12 g, og rul dem i æggerulleren eller i hånden. Lad gerne æggene hvile til dagen efter under en plasticpose.
-
Temperer den mørke chokolade, og dyp æggene i den. Pynt med frysetørret hindbær imens chokoladen stadig er våd så den sætter sig fast. Hvis du vil undgå at temperere chokolade eller har børn med i køkkenet, så brug 100g ODENSE mørk overtræk i stedet for ODENSE mørk chokolade.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Knus evt. de frysetørrede hindbær i en lille si, så det bliver til støv, og drys det over dine påskeæg.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.