Påskeæg med skovbær og lyserød chokolade 16
Det er næsten ikke til at tro, at disse fantastisk flotte lyserøde påskeæg er dekoreret med helt naturlige farver. Men det er de. Marcipanæggene er dyppet i ruby chokolade, som fra naturens side er lyserød, og så er de pyntet med ODENSEs Skovbærknas med naturlig farve. Utrolig nemme at gå til og superflotte.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
-
Udstyr
Sådan gør du
-
Ælt marcipanen med skovbær crisp.
-
Del marcipanen i 8 stykker á 25 g eller 16 stykker á 12 g og rul dem i æggerulleren eller i hånden. Lad gerne æggene hvile til dagen efter under en plasticpose.
-
Temperer Ruby chokoladeknapperne og dyp æggene i den. Pynt æggene med skovbær knas imens chokoladen stadig er våd.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Chokolade er nemmest at temperere hvis der er mellem 200-500 g. Se hvordan du tempererer chokolade under Tips & Tricks.
Rester af chokolade kan altid gemmes og tempereres igen.
Hvis du har chokolade til overs så smid det ikke ud. Smør det ud på bagepapir og brug det til pålægschokolade, smør det ud i et tykt lag og drys med nødder og frysetørret hindbær og bræk det ud i mindre stykker når det har sat sig, eller bland nødder eller frysetørret hindbær i og hæld det i isterningbakker eller andre små forme, til små chokolader.